Отворени конкурси за размену са универзитетима у Француској у оквиру програма Еразмус+ КА1

Обавештавамо Вас да су отворени конкурси за размену студената, наставног и административног особља у оквиру Еразмус+ КА1 програма са три универзитета у Француској: University of Bordeaux, Nice Sophia Antipolis University и Paris Diderot University.

Конкурси су отворени у следећем периоду:

- за Nice Sophia Antipolis University: од 28. августа 2017. до 8. октобра 2017. (ниво студија: основни; наставно особље)

- за Paris Diderot University: од 28. августа 2017. до 19. октобра 2017. (ниво студија: мастер и  докторске; наставно и административно особље)

- за University of Bordeaux: од 30. августа 2017. до 22. октобра 2017. (за сада није прецизирано)


Скрећемо пажњу колегама са Математичког факултета да су конкурси за размену са Nice Sophia Antipolis University и Paris Diderot University за студенте, наставно и административно особље отворени у свим областима, док је за University of Bordeaux отворен само конкурс за студенте у области Education.

Услови конкурса, број мобилности и информације о неопходној документацији за пријаву могу се наћи на Мобион платформи http://mobion.bg.ac.rs.

Молимо студенте Математичког факултета који намеравају да конкуришу за размену да се јаве маилом кооординаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic@matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast@matf.bg.ac.rs).


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести