Otvoren konkurs za razmenu studenata sa Univerzitetom Malardalen, Švedska, u okviru programa Erazmus+ KA1

Obaveštavamo Vas da je, na osnovu potpisanog međunarodnog sporazuma između Univerziteta u Beogradu i Univerziteta Malardalen iz Vasterasa (Švedska), otvoren konkurs za razmenu studenata u okviru Erasmus+ KA1 programa. Konkursom je predviđeno 8 jednosemestralnih mobilnosti, za studente osnovnih, master i doktorskih studije, u toku prolećnog semestra tekuće akademske godine 2017/2018.

Konkurs za studente Univerziteta u Beogradu koji žele da odu na razmenu na Univerzitet Malardalen je otvoren od 15. septembra 2017. u 18h do 23. oktobra 2017. godine u 14 časova. Skrećemo pažnju da je konkurs otvoren za oblasti 061 Information and Communication Technologies (ICTs) i 071 Engineering and engineering trades.

Napomena: konkurs je produžen za dve nedelje, tako da je novi rok za prijavu na konkurs 6. novembar 2017. do 12 časova.

Uslovi konkursa, broj mobilnosti i informacije o neophodnoj dokumentaciji za prijavu mogu se naći na Mobion platformi.

Molimo studente Matematičkog fakulteta koji nameravaju da konkurišu za razmenu da najpre pročitaju informacije i uputstva na mobion platformi, kao i na stranama

http://www.matf.bg.ac.rs/m/107/razmena-studenata/

http://www.math.rs/lat/cp/71/erasmus+/

Za sva pitanja, nedoumice i pomoć oko prijave, studenti mogu da se jave mailom kooordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic@matf.bg.ac.rs) i Zorici Stanimirović (zoricast@matf.bg.ac.rs).



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.